Bilrejser-Udland

campingturisterne

Under vinteropbevaringen 2016/2017 blev vores campingvogn desværre invaderet af et dyr af ukendt art! Dyret havde gnavet hul i bagvæggen i et af køkkenskabene samt ødelagt stort set al plastikafdækning på vandrør, ledninger m.m. - plus spækkebræt, sam-menklappelig kaffefiltertragt osv. Kort sagt: Vognen så forfærdelig ud og blev af forsikringsselskabet erklæret totalskadet!

 

Vi snakkede jo noget frem og tilbage om den situation, vi var havnet i. Vi kunne have valgt at lade vognen reparere, men sammenholdt med, at sygdom i familien gør det vanskeligt/umuligt at tage på ture af længere varighed, sådan som vi gjorde før, blev vi enige om, at det måske var "signalet" til, at vi skulle til at holde ferie på en anden måde.

 

Så som sagt så gjort: Vi afhændede campingvognen, solgte Honda'en og købte i stedet en lille bil i form af en Kia Rio 1,4 Attraction Plus. Bilen er for lille til at kunne trække en campingvogn, så selvom vi jævnligt savner campingvognen, er der ingen fortrydelsesret. Men vi elsker den nemme lille bil, så vi vil helt sikkert vænne os til, at det fremover hedder ferie i hytte, mobilhome, ferielejlighed el. lign.

 

Og så er det jo heldigvis heller ikke "boligen", der er afgørende for, hvad man ser af seværdigheder, og hvorfra man henter sin inspiration, jeg laver bare et nyt faneblad med "Bilrejser-Udland".....

De belgiske Ardenner 2017

I september tilbragte vi ca. 14 dage i de belgiske Ardenner. Vores base var en ferielejlighed i landsbyen Waulsort, som ligger lige ned til floden Meuse. Herfra besøgte vi Dinant, La Roche-en-Ardenne, Durbuy og ikke mindst den fantastiske grotte i Han sur Lesse...